Graszoden

Stel u wilt uw tuin verfraaien met een mooi gazon. Dan kunt u er voor kiezen om zelf graszaad te zaaien. Maar let op: het creëren van een perfecte grasmat is een vak. Denk maar eens aan die prachtige golfcoureses! Bovendien liggen er vele risico's op de loer. Bijvoorbeeld hongerige vogeltjes, onkruid of eindeloze plensbuien. Als u zeker wilt zijn van een schitterend aangelegd en duurzaam gazon vindt u in Boelens Graszoden de perfecte oplossing. Want met Boelens Graszoden tovert u uw tuin in een mum van tijd om tot een prachtgazon van topkwaliteit.

De ene graszode is de andere niet

Dat zit zo. Voor het kweken van graszoden zijn verschillende grasrassen nodig. Zo zorgt het ene ras voor stevigheid, het andere voor de diepgroene kleur en weer een ander grasras voor ziekteresistentie. De samenstelling van de graszode is dus zeer belangrijk voor het uiterlijk én de duurzaamheid van uw gazon.

U begrijpt: wij zorgen voor de ideale mix van alleen de beste kwaliteit graszaden. Vervolgens kweken we de graszoden: een precies karwei dat een jaar in beslag neemt. In deze periode wordt de grasmat bemest, vlak gerold, regelmatig gemaaid en onkruidvrij gemaakt. Pas na strenge eindcontrole geven we een bepaald perceel graszoden vrij voor verkoop. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit graszode.

Eenvoudig leggen

Met Boelens Graszoden is het leggen van een perfect gazon net zo eenvoudig als het leggen van tapijt. Of sterker nog, het is simpeler: U snijdt er immers makkelijk een hoekje van af. Als u ergens tekort komt, legt u er weer een stukje bij. Maar hoe gaat dat leggen precies in z’n werk?

Als u al een grasmat heeft, verwijdert u deze eerst. Vervolgens spit u de grond om en drukt deze daarna weer aan. Dat kan gewoon met uw voeten. Na dit vastlopen harkt u de grond goed aan en egaliseert u de bodem met bijvoorbeeld een plankje. Tot zover het voorbereidende werk. Nu kunt u beginnen met het uitrollen van de graszoden. Een kind kan de was doen: u rolt de zoden baan voor baan uit en legt deze goed tegen elkaar aan. Na het uitrollen drukt u de grasmat stevig vast. Dat gaat ook heel makkelijk: gewoon kloppen met de achterkant van een schop. Natuurlijk moet u uw gazon vooral de eerste paar weken goed nat houden. Het resultaat? Een supergroen, supermooi en superstevig gazon.

Vanaf nu hoeft het gras bij de buren nooit meer groener zijn. Want met Boelens Graszoden komt het perfecte gazon ook binnen uw bereik.

Eenvoudig online bestellen

Bij Boelens Graszoden kunt u eenvoudig uw graszoden bestellen:

  • Selecteer het type graszode, het aantal vierkante meters, bezorgen of afhalen en uw postcode.
  • Tip: bestel 5 tot 10% meer vierkante meters dan het aan te leggen gazon om te compenseren voor het snijafval. Klik op 'Bereken mijn prijs'.
  • Bij stap 1 Bereken mijn prijs ziet u ons aanbod. Als u akkoord gaat met de prijs kunt u uw bestelling vervolgen door op 'volgende stap' te klikken. Bij stap 2 Gegevens vult u uw aflevergegevens in. Vink factuuradres aan indien u een ander factuuradres heeft dan het afleveradres. Vul het telefoonnummer in waarop u op de dag van levering bereikbaar bent. Klik op 'volgende stap'. Geef bij stap 3 Ons advies aan of u wel of niet aanlegbemesting van DCM meegeleverd wilt krijgen. Controleer uw gegevens bij stap 4 Bevestiging, kies uw betaalwijze (iDEAL/per overboeking/rembours), lees en accepteer de algemene voorwaarden. Vervolgens plaatst u de bestelling.
  • Als u hebt gekozen om met iDEAL te betalen dan wordt u doorgeleid naar de betaalsite waar u de bestelling kunt betalen. Als u hebt gekozen voor vooruitbetalen of rembourst krijgt u meteen de bevestiging in beeld. Bij vooruitbetalen willen we de betaling graag voor 11:00 uur op de dag voor levering op onze rekening hebben staan.
  • Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail met uw bestelling, een track en trace code die actief wordt vanaf 7:00 uur op de dag van levering en een factuur in de bijlage. Controleert u de gegevens goed die in de e-mail vermeld staan. Heeft u na 30 minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spamfilter of uw reclame inbox.

Lees hier de meest gestelde vragen over het bestellen van graszoden bij Boelens Graszoden.

Bereken mijn prijs!