Gazon aanleggen? Kies voor topkwaliteit graszoden

Iedereen kan graszoden van Boelens zelf bestellen en zelf leggen

Eenvoudig online graszoden bestellen

Bij Boelens Graszoden kunt u eenvoudig online uw graszoden bestellen. Klik op de bestelbutton op de site en vul alle gevraagde gegevens in op het bestelformulier. Wij adviseren u om bovenop het te leggen aantal vierkante meters ongeveer 10% extra graszoden te bestellen, als compensatie voor snijafval. Op het bestelformulier kunt u ook de betaalwijze kiezen. Kiest u voor ‘vooruitbetaling’ dan nemen wij uw bestelling in behandeling als de betaling binnen is.

Bevestiging van de bestelling
Na afronding van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling, een track- en tracecode die actief wordt vanaf 7.00 uur op de dag van levering en een factuur in de bijlage. Controleert u de gegevens goed die in de e-mail vermeld staan. Heeft u na 30 minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spamfilter of uw reclame inbox.

Veelgestelde vragen over graszoden bestellen bij Boelens Graszoden.

Eenvoudig graszoden leggen

Met Boelens Graszoden is een perfect gazon aanleggen nog veel eenvoudiger dan het leggen van tapijt. U snijdt er immers makkelijk een hoekje van af. Als u ergens tekort komt, legt u er weer een stukje bij. ook de kleine stukjes zetten wortel en vergroeien snel met de rest van de graszoden. 

Lees ons uitgebreid advies over het leggen van graszoden.

Onderhoud van graszoden

Wilt u uw gazon mooi en goed houden, zorg dan voor goed en tijdig graszoden onderhoud. Als u weet hoe dat moet, is het niet moeilijk. En houdt u het regelmatig op de juiste manier bij, dan kost goed onderhoud van uw gazon niet veel tijd. 

Lees ons uitgebreid advies over het onderhoud van graszoden.

Bereken mijn prijs!