Grasmatten zonder plastic net

Onze Boelens Premium graszoden zijn 100% vrij van plastic netting. Met het leggen van Boelens Graszoden blijft uw gazon vrij van plastic en dat is duurzaam en milieuvriendelijk. Bijkomend voordeel: u kunt uw gazon in de toekomst verticuteren. Met Boelens Graszoden kiest u bovendien voor premium gras: een unieke mix van grasrassen voor stevig, sterk en mooi gras.

Voordelen van Boelens’ graszoden zonder plastic netting

  • Puur natuur, dus 100% duurzaam
  • Geen zeer schadelijke microplastics in de grond
  • Vacuüm gekoeld, dus lang houdbaar
  • Eenvoudig leggen dankzij handzaam formaat van 58 x 172 cm
  • Deskundig advies

Waarom kiest u voor graszoden?

Wilt u een nieuw gazon, dan hebt u twee mogelijkheden: u kiest ervoor om zelf gras te zaaien of u legt het aan met kant en klare graszoden. Kiest u voor dat laatste, dan is uw gazon snel klaar en fraai om te zien. Kinderen en huisdieren lopen minder modder naar binnen. Graszoden van Boelens hebben nog een belangrijk voordeel: het Boelens Premium Gras in onze zoden is een unieke mix van verschillende soorten grasrassen. Gras telen is een vak. Op vakkundige wijze telen wij ons unieke gras met een samenstelling die zorgt voor een optimale kleur, stevigheid en ziekteresistentie .

"Boelens Graszoden, omdat de ene graszode de andere niet is."

Uniek formaat, eenvoudiger te leggen

Een graszode is standaard één vierkante meter groot. Standaard zijn dit vaak rollen van 40 bij 250 centimeter. Boelens graszoden hebben echter een afwijkend formaat van 58 bij 173 centimeter. Dit heeft een paar voordelen. Zo is de ervaring van gebruikers dat dit formaat sneller te leggen is. U hoeft immers minder meters uit te rollen. Ook krijgt u zo’n 30% minder naden in uw gazon.

Bereken mijn prijs!