Premium graszoden € 3,00 per m2

Donkergroene graszoden van een fijner type speelgazon gras. De beste kwaliteit van Boelens Graszoden. Een mooie dichte mat met een hoger percentage Roodzwenk wat de grasmat een fijnere uitstraling geeft. Deze grasmat kan ook beter tegen schaduw en droge perioden. De graszode voor de professional en een mooi strak gazon waar u vanaf uw tuinstoel heerlijk van kan genieten. Een mooi aanzicht in uw tuin vanaf de straat of vanuit uw woonkamer.

Onze grasmat is natuurlijk en zonder netting gekweekt. Een graszode is 1 vierkante meter per rol. De grasrollen zijn 2 centimeter dik en hebben een moderne maatvoering 0,58 cm bij 1,73 cm. Bij deze maat graszoden heeft u minder naden en zijn de graszoden zijn sneller te leggen.

  • Minimaal 12 maanden oude grasmat.
  • Dichte structuur doordat de mat meer tijd heeft gehad om dicht te groeien.
  • Fijnere uitstaling door een hoger percentage Roodzwenk gras.
  • Beter bestand tegen schaduw en droge perioden.
  • Kortom: een fijne, dichte grasmat voor de professional en tuinliefhebber.

Bestel Premium graszoden online in onze webwinkel of telefonisch voor de prijs van € 3,00 per vierkante meter. Donkergroene graszoden. Fijner type speelgazon gras wat beter tegen drogere perioden en schaduw kan. De beste kwaliteit van Boelens Graszoden.

Mededeling winterperiode

In deze periode is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen. In deze periode zijn we gesloten vanwege de feestdagen, het onderhouden van onze machines en de mogelijk winterse omstandigheden.